Peluang Bisnes Spa

KURSUS SPA DAN BISNES KECANTIKAN AILIN

Tidak perlu risau, Program kami diaturkan dengan pelbagai jenis sokongan

  • Latihan
  • Bimbingan
  • Sistem IT
  • Produk dengan permintaan tinggi
  • dan pelbagai lagi

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENYERTAI PROGRAM KAMI?

 

KINI PROGRAM KAMI KEMBALI LAGI!

DAFTAR SEKARANG! Isi Borang di bawah dan pilih KURSUS SPA untuk tujuan pendaftaran.

Seminar seterusnya akan diadakan di negeri-negeri berikut:

KL

Tempat: Pejabat Urusan Ailin Skincare Sdn Bhd, Lakefields, Sg Besi KL

JOHOR

Tempat: Ailin Spa Johor, Bandar Penawar, Kota Tinggi

TEMPOH KURSUS: 3 HARI

 

Tujuan Pendaftaran (required)

Nama Penuh (required)

No Kad Pengenalan (required)

Email (required)

Alamat (required)

Pengguna Ailin (required)
 Ya Tidak

Sumber hebahan (required)

Handphone(required)

Testimonial Pengguna

Saya berpuas hati menggunakan ailin skincare kerana apabila saya pakai ailin, jerawat cepat kecut dan saya tak perlu pakai alat solekan lagi nak "cover" pakai foundation segal.. Saya boleh katakan ailin dah macam krim "magic" untuk saya ^_^

Nor Fathia Halim
Serian Sarawak


Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak