Peluang Bisnes Spa

KURSUS SPA DAN BISNES KECANTIKAN AILIN

Tidak perlu risau, Program kami diaturkan dengan pelbagai jenis sokongan

  • Latihan
  • Bimbingan
  • Sistem IT
  • Produk dengan permintaan tinggi
  • dan pelbagai lagi

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENYERTAI PROGRAM KAMI?

 

KINI PROGRAM KAMI KEMBALI LAGI!

DAFTAR SEKARANG! Isi Borang di bawah dan pilih KURSUS SPA untuk tujuan pendaftaran.

Seminar seterusnya akan diadakan di negeri-negeri berikut:

KL

Tempat: Pejabat Urusan Ailin Skincare Sdn Bhd, Lakefields, Sg Besi KL

JOHOR

Tempat: Ailin Spa Johor, Bandar Penawar, Kota Tinggi

TEMPOH KURSUS: 3 HARI

 

Tujuan Pendaftaran (required)

Nama Penuh (required)

No Kad Pengenalan (required)

Email (required)

Alamat (required)

Pengguna Ailin (required)
 Ya Tidak

Sumber hebahan (required)

Handphone(required)

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


Saya berpuas hati menggunakan ailin skincare kerana apabila saya pakai ailin, jerawat cepat kecut dan saya tak perlu pakai alat solekan lagi nak "cover" pakai foundation segal.. Saya boleh katakan ailin dah macam krim "magic" untuk saya ^_^

Nor Fathia Halim
Serian Sarawak