Borang Belian Agen

** Setelah pembayaran dibuat, sila isi ruangan di bawah. Pembayaran secara
online (maybank2u @ cimbclicks), sila sertakan email ini di ruangan "recipient
email" semasa membuat transaksi pembayaran >> ailinskincare@gmail.com

Kod Agen/Pengedar (required)

Nama (required)

Email (required)

No. HPhone (required)

Alamat (required)

Keterangan Produk (required)

Tarikh Bayaran (required)

Jumlah Bayaran (required)

Pilihan Bank (required)
 Maybank 562666052263 (Ailin Skincare Sdn Bhd) CIMB 8601505898 (De Sutra Maya)

Resit bayaran dari M2u, Cimb Click atau Mesin Cash Deposit (sekiranya ada)

Sila nyatakan no. acc (MBB /CIMB) serta baki yang perlu dikembalikan (sekiranya ada)

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


"Dulu pernah guna Tab***.. Bila baca artikel di intenet rupanya produk tersebut sangat bahaya dan mempunyai racun terlarang! Agak lama juga nak neutralkan kesan hydroquinon dan mercury tapi alhamdulillah.. saya terus konsisten dgn Ailin kerana yakin Ailin Skincare dari ekstrak herba Saffron. Akhirnya kulit bertambah sihat, jerawat semakin pulih dan parut banyak pudar hampir 99%. Muka lebih cerah semulajadi. Kulit sehalus kulit bayi..

Salina
Batu Pahat Johor