Cara Guna

Cara Penggunaan Lengkap Dan Fungsi :

Facial Cleanser (Ekstrak Papaya & Sirih) 
> Dipakai sebagai pembersih wajah dengan agen mencerah serta mampu mematikan
bakteria punca jerawat. 
> Cuci muka sekurang-kurangnya 3 kali sehari. 
> Membuatkan kulit terasa segar dan mengawal penghasilan minyak di muka.

Softly Toner (Ekstrak pudina & Mentimun)
> Dipakai selepas cuci muka, sebelum penggunaan krim. 
> Letakkan beberapa titis di tapak tangan atau menggunakan facial cotton. Sapu
rata di permukaan kulit wajah. Tepuk-tepuk wajah sehingga kering sebelum menyapu
krim. 
> Berupaya menyegarkan kulit dan mengecutkan pori yang serius.
> Membantu menyegarkan keletihan mata serta mengurangkan lebam bawah mata.

Anti Allergy Cream (Ekstrak Nigella Sativa) 
> Dipakai waktu malam sebelum tidur atau ketika tidak keluar rumah. (Oles tebal di
atas jerawat sahaja)
> Merawat masalah keradangan kulit seperti kulit jerawat, kulit sensitif, ruam dan
alahan. 
> Berupaya mengecutkan jerawat seawal 24 jam (bergantung jenis jerawat) ,
meredakan masalah ruam/alahan.

Cellfie Glo Cream (Ekstrak cranberry dan 24Gold Essence)
> Dipakai waktu malam sebelum tidur seperti memakai night treatment.
> Sapu rata seluruh wajah secara tipis. Oles selapis lagi dibahagian-bahagian
bermasalah seperti tompok hitam, parut dan jeragat. 
> Bertindak sebagai 'repair cream' dengan agen pencerah 3 kali ganda, membantu
memperbaiki sel kulit mati, menghilangkan jeragat, hitam bekas jerawat dan
memulihkan parut.
*** Bagi kulit berjerawat, pastikan cellfie cream mula dipakai apabila jerawat
telah benar-benar pulih sepenuhnya.

Day Perfection (Ekstrak Snowberry/Gojiberry)
> Dipakai waktu siang atau ketika keluar rumah. 
> Coletkan sedikit ditapak tangan gosok kedua-dua tangan sehingga rata. Sapu rata
ke seluruh wajah. 
> Megandungi pelembap berasaskan foundation, menjadikan wajah kelihatan natural
glowing. Perfect touch-up seperti memakai BB cream!
> Sunblock dengan SPF 30 berfungsi memberi lapisan dan melindungi kulit daripada
sinaran UV.

Night Treatment (Ekstrak Bunga Saffron/Za'faran, Avocado & Snowberry/Gojiberry) 
> Dipakai pada waktu malam selepas mencuci wajah dan selepas memakai softly toner. 
> Sapu rata keseluruh wajah.
> Merawat pelbagai masalah kulit seperti tona tidak sekata, jerawat, jeragat
degil, kulit kusam, kulit gelap serta meremajakan kulit anda. 
> Berupaya menjadikan kulit lebih berseri dan sihat semulajadi.

Selamat mencuba!

 

Testimonial Pengguna

Semenjak pakai Ailin, dah terlalu banyak perubahan ke atas kulit muka saya. Tiada lagi masalah jerawat semakin hari semakin kecut dan bekas jerawat semakin pudar. Keluar rumah tak perlu pakai foundation dan bedak. Hanya pakai tonner n day perfection sahaja! Inilah gambar sebelum dan selepas saya setelah menjadi pengguna tegar Ailin! TQ AILIN!

Rafhanah
Kota Tinggi Johor


11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor