Cellfie Glo Cream

webBanner_ailincellfie

FUNGSI 3 Kali ganda:
->Lebih menganjalkan kulit!
->Melambatkan proses penuaan kulit (antiglycation)!
->Kuasa pencerahan 3 kali ganda!
->Daya mengurangkan jeragat!
->Membantu mematikan kuman punca jerawat!
->Menjadikan wajah lebih muda!

Active ingredient:
Vitamin C , E,
Rice extract
Cranberry extract

Sila dapatkan saranan dan khidmat nasihat di www.facebook.com/messages/ailinskincare

Belian boleh dapatkan dari wakil jualan kami seluruh Malaysia, Brunei & Singapura
www.ailinbeauty.com/senarai-stokisdandealer

Testimoni gempak Cellfie Glo Cream

emailCellfie

 

HARGA: WM75 EM78

Jom order Cellfie sekarang, boleh sms no tertera untuk dapatkan harga diskaun!

 

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak