Botox Serum

Kaedah sebenar CANTIK TANPA SUNTIKAN BOTOX!
Teknologi PREMIUM dari Perancis dibawakan khas buat anda
Kami bongkarkan Rahsia kecantikan celebriti dan model antarabangsa yang mereka tidak ingin anda tahu!


Kulit berkedut, garis penuaan pada wajah, kulit kusam tidak bermaya, lingkaran hitam bawah mata, semua ini adalah MASALAH UTAMA wanita. Betul tak?
Kami akan dedahkan bagaimana celebriti dan model mengekalkan kecantikan dan tampil muda walaupun sudah berusia!
Anda sudah cuba pelbagai produk tetapi tidak berhasil?

Kami ingin anda beri perhatian, kami akan bantu anda untuk kelihatan cantik dan muda dengan cara yang amat mudah.

Mungkin anda akan berkata, “Produk online atau produk FB ini semua sama sahaja, tidak berkesan dan mahal!”
JANGAN RISAU! Kami faham anda telah banyak kali diKECEWAKAN dengan janji-janji manis.

Kami adalah sebuah syarikat yang mempunyai kepakaran di dalam bidang kecantikan, bukan syarikat yang baru beroperasi beberapa bulan, pengalaman syarikat kami melebihi 5 tahun, dan kami mempunyai sebuah Spa Kecantikan di Lakefields, Sungai Besi.

Bukan sekadar janji yang kami hidangkan, puluhan ribu pelanggan telah datang ke Spa kami untuk mendapatkan rawatan dan hasil pengalaman yang tidak ternilai itu, tercetusnya suatu idea untuk menghasilkan produk yang berkualiti antarabangsa ini.

Tahukah anda SERUM adalah teknologi HEBAT, EFEKTIF dan PALING SELAMAT?


Serum adalah sejenis medium yang sangat terkenal dengan kadar serapan yang tinggi berbanding medium lain. Serum boleh menjangkau jauh ke dalam lapisan kulit untuk membekalkan nutrisi penting untuk kulit pada kadar yang cepat!

 

Tiada lagi suntikan mahal!

Teknologi yang telah diinovasi dari negara Perancis, kami bawakan khas buat anda Cellfie V-tox SERUM.

 



Apakah kandungan V-TOX SERUM ini?










Marine Collagen
Kollagen untuk membantu menegangkan kulit sekaligus memberi kesan pencerahan dan awet muda
Multi Peptide
Gabungan unsur Peptide yang unik menjadikan serum anti-Penuaan ini bertindak setanding Botox
Aloe Vera
Sejak dahulu lagi, Aloe Vera diakui memberi manfaat pada pelbagai masalah kulit. Aloe Vera sangat bermanfaat untuk melembapkan kulit
Wild Yam
Wild Yam mempunyai kandungan anti-oksida yang tinggi dan bahan aktifnya sangat sesuai untuk kulit sensitif.
Vitamin C + E
Vitamin C + E sebagai agen aktif untuk pencerahan kulit, dan mempercepatkan proses rawatan kulit supaya kulit kekal elastik dan bersinar
Kenapa anda perlu cuba V-tox SERUM?

Menegangkan kulit

Fungsi utama V-Tox serum adalah untuk menegangkan kulit wajah

Kandungan Semulajadi

Ekstrak tumbuhan semulajadi hasil kajian teknologi herba memberi kesan terbaik suci dan selamat

Serum berasaskan air

100% tanpa minyak. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Diuji secara dermatologi

Serum ini telah diuji secara Dermatologi kepada sampel kulit orang Asia

Selamat & Suci

Semua produk Ailin SKincare berdaftar dengan KKM, selamat dan suci

Ribuan Testimoni

Sila rujuk di bawah untuk baca testimoni pelanggan kami

Hasil kajian DERMATOLOGI V-Tox Serum
  • 90% merasakan kulit lebih lentur
  • 99% merasakan kulit lebih lembut
  • 99% merasakan kulit lebih segar
  • 99% merasakan kulit lebih lembap
  • 90% setuju kulit tampak lebih muda
  • 90% setuju kulit terasa lebih anjal
Teksture kulit saya semakin improve, tiada lagi garis halus, eyebag pula semakin pudar.Naimah
Sepang, Selangor
Alhamdulillah, saya share guna dengan ibu saya, saya nampak perubahan ketara pada kulit ibu saya. Untuk saya pula, rakan-rakan tegur kulit muka semakin glow dan segarSofea
Alor Setar, Kedah
Serum V-tox memang best, dulu dagu saya macam bola, sekarang dah nampak runcingFatima
Kuantan, Pahang
Apa kata pengguna V-tox Serum?
Selain keputusan sampel ujian dermatologi yang sangat menakjubkan iaitu purata 94.5% bersetuju mendapat kesan positif menggunakan Cellfie V-Tox Serum, pelanggan-pelanggan kami juga turut mendapat kesan yang sama. Malah ada yang mengatakan masalah-masalah seperti jerawat, jeragat dan sebagainya telah dapat diatasi dengan menggunakan serum berteknologi tinggi ini. Jom kita baca lambakan testimoni pengguna V-tox Serum..
PENGGUNA AILIN SKINCARE


TESTIMONI PENGGUNA










Azlina
33 tahun, Ibu kepada 4 anak.“Masalah eyebag yang sentiasa membelenggu kian pudar. Penangan V-tox Serum memang best”
Hana
22 tahun, pengguna tegar Ailin Skincare.“Syukur, Alhamdulillah, kalau dulu muka penuh jerawat, tetapi sekarang jerawat hilang, kulit makin sihat dan halus mulus”
Pn Rosmah
45 tahun, Usahawan IKS“Garis-garis halus dan kulit kusam adalah masalah utama saya, selepas 7 hari penggunaan, kulit semakin anjal dan tampak lebih cerah. Garis kedutan juga pudar!”
Nurul
24 tahun, Pengurus Catering“Saya dah cuba bermacam-macam produk, Vtox Serum inilah yang paling serasi untuk kulit saya, Mujur rakan saya memperkenalkan produk ini, penderitaan akibat kulit kering kini berakhir”
Aishah
29 tahun, Ibu kepada 2 anak.“Akibat kerja yang stress, kulit saya sudah mula menampakkan kesan penuaan, sebelum ini memang saya tak pakai produk pun, cumanya bila ada masalah garis halus, hati saya terbuka untuk cuba serum ini, 2 minggu sahaja garis halus saya pudar.”

Buktikan sendiri bagaimana V-tox Serum mampu mengubah anda dalam masa 7 hari.

sms “vtox” hantarkan ke 013-2236614 untuk tebus diskaun sekarang!

ps: Tawaran ini hanya sah pada hari ini sahaja. Sekiranya anda tidak mendapat reply dari sistem kami, bermakna tawaran telah tamat
Tanpa suntikan mahal, tanpa risiko pil dan rawatan yang menyakitkan!whatsapp/SMS ke 0132236614 SEKARANG!
Copyright 2014 – Ailin Skincare Sdn. Bhd. – All Rights Reserved

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak