Daftar Agen

## Setelah pembayaran dibuat, sila isi ruangan di bawah. Pembayaran secara
online (maybank2u @ cimbclicks), sila sertakan email ini di ruangan
"recipient email" semasa membuat transaksi pembayaran >> ailinskincare@gmail.com

Nama Penuh (required)

No Kad Pengenalan (required)

Email Facebook Login (required)

Handphone(required)

Pekerjaan(required)

Alamat Kawasan Permohonan (1 pilihan shj)

Alamat surat menyurat

Tarikh bayaran

Jumlah bayaran

Pilihan Bank (required)
 Maybank 562666052263 (Ailin Skincare Sdn Bhd) CIMB 8601505898 (De Sutra Maya)

Bayaran melalui
 Maybank CIMB Selain Maybank atau CIMB

Resit bayaran dari M2u, Cimb Click atau Mesin Cash Deposit (sekiranya ada)

Sila nyatakan no. acc (MBB /CIMB) serta baki yang perlu dikembalikan (sekiranya ada)

Testimonial Pengguna

Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak


11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor