Essential Beauty Set

boxSetBig

Koleksi Penjagaan Wajah Lengkap mengandungi Day Perfection 10g,
Night Treatment 10g, Softly Toner 60ml  & Facial Cleanser 60ml .

1) Facial Cleanser 60ml
(Ekstrak Papaya & Sirih)
– Agen mencerah serta mampu mematikan bakteria punca jerawat. Membuatkan kulit terasa segar dan mengawal penghasilan minyak di muka.. Lelaki terkadang malas pakai set lengkap, pakai facial cleanser sahaja pun boleh membantu mencerahkan kulit.

2) Softly Toner 60ml
(Ekstrak Pudina & Mentimun)
– Boleh dipakai selepas cuci muka dan sebelum tidur. Mampu menyegarkan kulit dan mengecutkan pori yang serius serta mampu membantu mata keletihan serta lebam bawah mata.

3) DD Perfection 10g
– Mempunyai pelembap serta sunblock SPF 35 yang mampu membantu kulit saat berdepan dengan sinaran UV.

4) Cellfie Glo Cream 10g
-Merawat masalah tona tidak sekata, jeragat, kusam, kulit gelap serta meremajakan kulit anda.. Menjadi kulit lebih berseri dan sihat semulajadi.

Harga: WM RM120 / EM RM123
Postage: WM RM6 / EM RM9

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


Saya berpuas hati menggunakan ailin skincare kerana apabila saya pakai ailin, jerawat cepat kecut dan saya tak perlu pakai alat solekan lagi nak "cover" pakai foundation segal.. Saya boleh katakan ailin dah macam krim "magic" untuk saya ^_^

Nor Fathia Halim
Serian Sarawak