Facial Cleanser

cleanserBig

EKSTRAK PAPAYA & SIRIH

Agen mencerah serta mampu mematikan bakteria punca jerawat. Membuatkan kulit terasa segar dan mengawal penghasilan minyak di muka. Lelaki terkadang malas pakai set lengkap, pakai facial cleanser sahaja pun boleh membantu mencerahkan kulit.

Berat Bersih: 115ml
Harga: WM RM45 / EM RM48
Postage: WM RM6 / EM RM9

Testimonial Pengguna

Mula-mula saya takut nak gunakan sebarang produk skincare, sebab dah banyak produk saya cuba tapi tiada yang berkesan.. Kulit muka saya sangat teruk akibat jerawat resdung yang kritikal! Tapi selepas penggunaan Acne Cream Ailin sahaja saya dapat melihat perubahan yang amat drastik pada kulit muka ni. Jerawat makin takut nak muncul dan kulit semakin rata dan lembut. Saya rasa sangat magic! Tq Aiin sangat awesome! :)

Nur Haziqah
Padang Besar Perlis


11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor