Facial Cleanser

cleanserBig

EKSTRAK PAPAYA & SIRIH

Agen mencerah serta mampu mematikan bakteria punca jerawat. Membuatkan kulit terasa segar dan mengawal penghasilan minyak di muka. Lelaki terkadang malas pakai set lengkap, pakai facial cleanser sahaja pun boleh membantu mencerahkan kulit.

Berat Bersih: 115ml
Harga: WM RM45 / EM RM48
Postage: WM RM6 / EM RM9

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


Semenjak pakai Ailin, dah terlalu banyak perubahan ke atas kulit muka saya. Tiada lagi masalah jerawat semakin hari semakin kecut dan bekas jerawat semakin pudar. Keluar rumah tak perlu pakai foundation dan bedak. Hanya pakai tonner n day perfection sahaja! Inilah gambar sebelum dan selepas saya setelah menjadi pengguna tegar Ailin! TQ AILIN!

Rafhanah
Kota Tinggi Johor