Facial Spa

Ailin Facial Spa.

 

Our Spa Ambience:

ailin spa reception

Reception

spa ambience ailin skincare

Ailin Spa Surroundings

ailin spa treatment room

Our Treatment Room

proffesional therapist

Our professional therapist

Visit Ailin Spa at Facebook to know more or download the package here.

The spa located at;

AILIN FACIAL SPA KL
48-1, Jalan Tasik Utama 7,
The Trillium, Lake Fields,
Sungai Besi, 57000
Kuala Lumpur.

Booking:
Tel: 03-90548854

 

AILIN FACIAL SPA JOHOR

No.129-01, Jalan Jelutong 1,
Taman Desaru Utama, Bandar Penawar
Kota Tinggi

 

Booking:
Tel: 019-7190295

Testimonial Pengguna

11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor


Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak