Facial Spa

Ailin Facial Spa.

 

Our Spa Ambience:

ailin spa reception

Reception

spa ambience ailin skincare

Ailin Spa Surroundings

ailin spa treatment room

Our Treatment Room

proffesional therapist

Our professional therapist

Visit Ailin Spa at Facebook to know more or download the package here.

The spa located at;

AILIN FACIAL SPA KL
48-1, Jalan Tasik Utama 7,
The Trillium, Lake Fields,
Sungai Besi, 57000
Kuala Lumpur.

Booking:
Tel: 03-90548854

 

AILIN FACIAL SPA JOHOR

No.129-01, Jalan Jelutong 1,
Taman Desaru Utama, Bandar Penawar
Kota Tinggi

 

Booking:
Tel: 019-7190295

Testimonial Pengguna

Semenjak pakai Ailin, dah terlalu banyak perubahan ke atas kulit muka saya. Tiada lagi masalah jerawat semakin hari semakin kecut dan bekas jerawat semakin pudar. Keluar rumah tak perlu pakai foundation dan bedak. Hanya pakai tonner n day perfection sahaja! Inilah gambar sebelum dan selepas saya setelah menjadi pengguna tegar Ailin! TQ AILIN!

Rafhanah
Kota Tinggi Johor


11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor