Testimonial

Memperkenalkan produk kecantikan masa kini yang mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk masalah keseimbangan hormon, resdung, jeragat, penuaan, dan kesan sinaran UV. Ramai yang telah mencuba dan berpuas hati dengan perubahan yang dialami. Kami menjanjikan kesan terbaik antara 2-4 minggu bergantung kepada masalah kulit anda.Berikut adalah antara pengguna berjaya mengatasi masalah kulit mereka, jangan tunggu lagi! Dapatkan segera produk AILIN.


Mula-mula saya takut nak gunakan sebarang produk skincare, sebab dah banyak produk saya cuba tapi tiada yang berkesan.. Kulit muka saya sangat teruk akibat jerawat resdung yang kritikal! Tapi selepas penggunaan Acne Cream Ailin sahaja saya dapat melihat perubahan yang amat drastik pada kulit muka ni. Jerawat makin takut nak muncul dan kulit semakin rata dan lembut. Saya rasa sangat magic! Tq Aiin sangat awesome! :)

Nur Haziqah
Padang Besar Perlis



Saya berpuas hati menggunakan ailin skincare kerana apabila saya pakai ailin, jerawat cepat kecut dan saya tak perlu pakai alat solekan lagi nak "cover" pakai foundation segal.. Saya boleh katakan ailin dah macam krim "magic" untuk saya ^_^

Nor Fathia Halim
Serian Sarawak



11 hari pakai kkesemua barang Ailin secara lengkap, macam magic je. Haha. Muka dah glowing balik. Bekas jerawat pun dah makin pudar. Jadi hasilnya macam ni..Kedua-dua gambar tiada "edit". Tiada kamera 360 atau sebagainya..Tiada foundation. Hanya pakai gincu dan day cream ailin je.. Tq sangat Ailin!

Khazerin Syazrina
Shah Alam Selangor



"Dulu pernah guna Tab***.. Bila baca artikel di intenet rupanya produk tersebut sangat bahaya dan mempunyai racun terlarang! Agak lama juga nak neutralkan kesan hydroquinon dan mercury tapi alhamdulillah.. saya terus konsisten dgn Ailin kerana yakin Ailin Skincare dari ekstrak herba Saffron. Akhirnya kulit bertambah sihat, jerawat semakin pulih dan parut banyak pudar hampir 99%. Muka lebih cerah semulajadi. Kulit sehalus kulit bayi..

Salina
Batu Pahat Johor


Testimonial Pengguna

Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak


Mula-mula saya takut nak gunakan sebarang produk skincare, sebab dah banyak produk saya cuba tapi tiada yang berkesan.. Kulit muka saya sangat teruk akibat jerawat resdung yang kritikal! Tapi selepas penggunaan Acne Cream Ailin sahaja saya dapat melihat perubahan yang amat drastik pada kulit muka ni. Jerawat makin takut nak muncul dan kulit semakin rata dan lembut. Saya rasa sangat magic! Tq Aiin sangat awesome! :)

Nur Haziqah
Padang Besar Perlis