Testimonial

Memperkenalkan produk kecantikan masa kini yang mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk masalah keseimbangan hormon, resdung, jeragat, penuaan, dan kesan sinaran UV. Ramai yang telah mencuba dan berpuas hati dengan perubahan yang dialami. Kami menjanjikan kesan terbaik antara 2-4 minggu bergantung kepada masalah kulit anda.Berikut adalah antara pengguna berjaya mengatasi masalah kulit mereka, jangan tunggu lagi! Dapatkan segera produk AILIN.


Semenjak pakai Ailin, dah terlalu banyak perubahan ke atas kulit muka saya. Tiada lagi masalah jerawat semakin hari semakin kecut dan bekas jerawat semakin pudar. Keluar rumah tak perlu pakai foundation dan bedak. Hanya pakai tonner n day perfection sahaja! Inilah gambar sebelum dan selepas saya setelah menjadi pengguna tegar Ailin! TQ AILIN!

Rafhanah
Kota Tinggi Johor



Sebelum ini, saya mengalami masalah jerawat teruk yang meninggalkan kesan pori terbuka yang sangat ketara... Selepas seminggu penggunaan set Ailin Essential Beauty, alhamdulillah kesan yang begitu menakjubkan apabila liang pori kulit muka mula mengecil dan kulit bertambah cerah sedikit demi sedikit.. Saya berpuas hati, walaupun perubahan tidak terlalu cepat, tetapi saya yakin Ailin SKincare adalah produk selamat untuk jangka masa panjang.. Tq Ailin!

Suzila
Kota Tinggi Johor



Dulu saya ada masalah radang kulit ni...Malu, low self-confident, haiiiishhhh!!!!!!!!! Maluuuuu sangat-sangat nak jumpa orang.. Tapi....Syukur alhamdulilah selepas menggunakan Ailinskincare, saya temui jalan penyelesaianya. Kini kulit saya semakin pulih dan ramai yang menegur perubahannya.. Tunang pun turut gembira dan sama-sama menjadi pengguna setia Ailin Skincare. :)

Shahira Husin
Sentul Gombak



"Dulu pernah guna Tab***.. Bila baca artikel di intenet rupanya produk tersebut sangat bahaya dan mempunyai racun terlarang! Agak lama juga nak neutralkan kesan hydroquinon dan mercury tapi alhamdulillah.. saya terus konsisten dgn Ailin kerana yakin Ailin Skincare dari ekstrak herba Saffron. Akhirnya kulit bertambah sihat, jerawat semakin pulih dan parut banyak pudar hampir 99%. Muka lebih cerah semulajadi. Kulit sehalus kulit bayi..

Salina
Batu Pahat Johor


Testimonial Pengguna

"Dulu pernah guna Tab***.. Bila baca artikel di intenet rupanya produk tersebut sangat bahaya dan mempunyai racun terlarang! Agak lama juga nak neutralkan kesan hydroquinon dan mercury tapi alhamdulillah.. saya terus konsisten dgn Ailin kerana yakin Ailin Skincare dari ekstrak herba Saffron. Akhirnya kulit bertambah sihat, jerawat semakin pulih dan parut banyak pudar hampir 99%. Muka lebih cerah semulajadi. Kulit sehalus kulit bayi..

Salina
Batu Pahat Johor


Saya berpuas hati menggunakan ailin skincare kerana apabila saya pakai ailin, jerawat cepat kecut dan saya tak perlu pakai alat solekan lagi nak "cover" pakai foundation segal.. Saya boleh katakan ailin dah macam krim "magic" untuk saya ^_^

Nor Fathia Halim
Serian Sarawak